Forløbet foregår således

  • Kontakt enten via mail eller tlf, hvor kunden beskriver opgavens omfang.
  • Ud fra beskrivelsen vurderer jeg opgaven, og kan afgive en fast pris.
  • De nødvendige dokumenter, udarbejdes indenfor max 3 uger.
  • Når dokumenterne er udarbejdet, sikrer jeg mig, at kunden er med på det videre forløb, inden samarbejdet afsluttes og kunden er i mål.

Løbende samarbejde

Har din virksomhed har brug for løbende assistance indenfor kvalitetsstyring, egenkontrol, overholdelse af fødevarelovning, mærkningsbestemmelser på etiketter, produktudvikling mv.
Eller har brug for hjælp til økologi balanceregnskab.
Ved løbende samarbejde aftales fast timepris.

Fordelene ved en ekstern fødevarekonsulent

Der er store omkostninger forbundet med at fastansætte kvalitetspersonale. Ved at benytte en konsulent, betaler du kun for de timer du bruger i virksomheden, og har ikke udgifter til ferie, sygdom osv.
For nogle virksomheder er der ikke er et dagligt behov i virksomheden, også her kan en ekstern konsulent være til hjælp.

Fødevarekonsulenten arbejder altid under høj diskretionen, faglighed og sikkerhed.

Egenkontrol

  • Råvaremodtagelse
  • Tilvirkning
  • Pakning
  • Lager
  • Rengøringsprocedure
  • Hygiejneregler

  • Modtagekontrol/sporbarhed

  • Rengøringsplan

  • Temperaturkontrol

  • Allergener

  • Skadedyrssikring

  • Vedligeholdelse

  • Tilbagetrækning

  • Årlig revision

Risikoanalyse

  • Flowdiagram (beskriver produktionen fra start til slut)

  • Risikovurdering (fysisk, kemisk og mikrobiologiske vurdering ved hvert step i flowdiagram)

Kontakt Fødevarekonsulenten v/Jytte Høyrup

Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.

Ring til mig på telefon (+45) 23 29 49 28 eller send en mail til jytte.hoeyrup@gmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.