Erfaring og kompetencer
Mine kompetencer
Risikoanalyser
- Fødevaresikkerhed
- Opbygning af egenkontrol program
- Opbygning af HACCP system
- Økologiregnskab
- Hygiejnekurser
- Hygiejneuddannelser
- Audits ( intern og ekstern)
- Certificeringserfaring (BRC/IFS)
Flowdiagram (beskriver produktionen fra start til slut)
Risikovurdering (fysisk, kemisk og mikrobiologiske vurdering ved hvert step i flowdiagram)
Produktudvikling
- Oprettelse af recepter
- Oprettelse af styklister
- Produktudvikling iht kundekrav
- Datablad udformning
- Udfyldelse af kundespecifikke specifikationer
- Deklarationsudformning
- Beregning af næringsindhold
Indkøb
- Råvarer
- Ingredienser
- Tilsætningsstoffer
- Emballage
Salg
- Kalkulationsberegning
- Kundekontakt
- Messe assistance
Kundeservice
- Ordremodtagelse
- Produktionsplanlægning
- Forsendelse
- Reklamationsbehandling
Egenkontrol
- Råvaremodtagelse
- Tilvirkning
- Pakning
- Lager
- Rengøringsprocedure
Hygiejneregler
Modtagekontrol/sporbarhed
Rengøringsplan
Temperaturkontrol
Allergener
Skadedyrssikring
Vedligeholdelse
Tilbagetrækning
Årlig revision
Erfaringsgrundlag
1984-2002:
Ansat på marmeladevirksomhed i Taars som driftassistent, Eksportsekretær, Kvalitets- og produktudviklingschef
2002-2016:
Medejer og -grundlægger af Fynbo Foods i Vrå ( produktion af marmelade og frugtbaserede produkter)
Varetagelse af følgende opgaver:
- Kvalitet-, Indkøb-, Produkt- og Produktudviklingschef
- Regnskab
- Lønbogholderi
- Produktionsplanlægning
- Salg- og marketing
2016
Selvstændig Fødevarekonsulent
Kontakt Fødevarekonsulenten v/Jytte Høyrup
Har du spørgsmål? Kontakt mig og lad os tage en uforpligtende snak
Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte mig til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.
Ring til mig på telefon (+45) 23 29 49 28 eller send en mail til jytte.hoeyrup@gmail.com. Jeg besvarer din henvendelse hurtigst muligt.